Skip to main content

Pengedar GC Tea

Pengedar GC Tea

Kat bawah ni Abam Nas senaraikan nama-nama pengedar GC Tea untuk kemudahan uolls nak cod. Kalau takda pengedar berdekatan dengan kawasan uolls, try whatsapp Abam Nas dulu ye. Adalah lebih baik kalau uolls je jadi pengedar GC Tea kawasan tu lagi bagus. Bleh la uolls buat side income kan. Baik grab cepat-cepat sebelum orang lain sebat.

 

(more…)

Cara minum GC Tea

Cara minum GC Tea

Korang dah beli GC Tea tapi tak tau cara minum GC Tea? Or baru nak tau pasal GC Tea? Meh Abam Nas nak guide sikit. Dalam sekotak GC Tea ada 60 uncang dan untuk kegunaan 2 bulan. 1 hari guna 1 uncang je. Uolls ada 2 pilihan, samada nak rendam dalam 1 tumbler besar atau just rendam bila uolls nak minum coz GC Tea ni pekat. 

 

(more…)

Testimoni GC Tea

Testimoni GC Tea

Semakin hari semakin ramai yang mengenali GC Tea kerana keberkesananya membantu menurunkan kandungan gula dalam darah bagi pesakit kencing manis (diabetes) dan menurunkan berat badan. Semakin hari semakin banyak testimoni GC Tea yang berjaya dikumpulkan hasil dari perkongsian dari pengguna-pengguna GC Tea sendiri.

 

(more…)