Skip to main content

Nano Centa

Nano Centa Yogurt Drink merupakan minuman kecantikan dan kesihatan berbentuk Yogurt yang pertama di Malaysia. Nano Centa adalah supplemen yang diperlukan oleh badan anda untuk meningkatkan jumlah penghasilan kolagen dan menghapuskan radikal bebas yang merosakkan kolagen dalam tubuh secara berterusan.

 

Nano Centa menyerlahkan kecantikan dalaman kita melalui pemakanan yang menggabungkan intipati Salmon placenta , Enzim L-Glutathione , Astaxanthin , Hydrolyzed Marine Collagen , Promegranate, Acaiberry, Raspberry , Habbatus Sauda , Arabic Gum dan Vitamin C. Nano Centa telah dirumus secara saintifik untuk menyokong keperluan pemakanan badan anda.

 

Nano Centa adalah minuman yogurt berkhasiat yang dapat melindungi diri daripada kesan-kesan penuaan sambil meningkatkan kesihatan anda secara keseluruhan. Nano Centa menyediakan nutrisi yang anda perlukan untuk gaya hidup yang sihat dan aktif.

Nano Centa

Khasiat Nano Centa

 

Salmon Placenta

  • Membekal nutrien pada kulit.
  • Meningkatkan metabolisme dalam badan manusia.
  • Merangsang pengeluaran kolagen pada tubuh manusia.
  • Antioksidan menghalang sel kanser.
  • Melambatkan proses penuaan dan anti kedut.
  • Meningkatkan sistem daya tahan sakit.
  • Menggalakkan kelembapan kulit & keanjalan kulit.
  • Memulihkan sel kulit rosak dan fleksibiliti kulit (kulit kasar, kedut & bersisik).
  • Meningkatkan fungsi hati, buah pinggang, kemandulan dan mati pucuk.
  • Kaya dengan antibodi, asid amino, vitamin dan mineral untuk proses pembaikan dan pertumbuhan sel, tisu dan organ.
  • Menyembuhkan luka dan meningkatkan sistem imunisasi.

 

L-Gluthathione

  • Agen detoksifikasi, pemutihan kulit dan antioksida terbaik.
  • Menghalang pigmentasi ke atas kulit dan meningkatkan kecerahan warna kulit.
  • Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
  • Meningkatkan sistem imun badan.
  • Menghindari penyakit-penyakit berbahaya.

 

Astaxanthin Astaxanthin

  • 550 kali Iebih baik berbanding vitamin E untuk menghapuskan radikal bebas dalam sel-sel. Antioksida yang kuat.
  • Mengelakkan kerosakan DNA, melambatkan kesan penuaan, anti kanser, anti diabetik dan banyak lagi kebaikan-kebaikan yang sedang dikaji oleh bio-saintis seluruh dunia.

 

Kolagen Marin Terhidrolisis (Hydrolyzed Marine Collagen)

  • Penyerapan tinggi kerana dengan saiz molekular yang kecil, hydrolyzed collagen mudah diserap oleh badan.
  • Supplement kolagen terhidrolisis boleh merangsang badan menghasilkan lebih kolagen tersendiri. Profil asid amino yang tinggi – proses hidrolisis boleh mengasingkan komponen lain daripada kulit ikan dan yang tinggal hanya rangkaian asid amino sahaja.
  • Tiada kolestrol dan lemak.
  • Halal daripada sumber ikan.

 

Delima (Promegranate)

  • Membantu mengurangkan berat badan.
  • Memberi tenaga dan merangsang tenaga batin. 
  • Mengurangkan risiko penyakit kencing manis dan sakit jantung.
  • Melindungi otak bayi dan ibu mengandung.
  • Memusnahkan dan mengurangkan sel kanser payudara , kanser kulit dan kanser prostat serta mengekal tanpa menjejaskan sel sedia ada.
  • Menstabilkan paras kolesterol dan merendahkan tekanan darah.
  • Mengurangkan batuk dan asma.

 

Acaiberi (Acaiberry)

  • Kaya dengan lemak sihat – dapat mengurangkan dan mengawal kolesterol dalam darah dan membantu menurunkan berat badan.
  • "Superfruit" & kaya dengan antioksida –  membantu mempercepatkan pembahagian sel, mengurangkan kedutan dan memelihara kulit.
  • Meningkatkan tenaga dan membantu kualiti tidur yang baik.
  • Membantu melegakan haid wanita dan meningkatkan seksual.

 

Rasberi (Raspberry)

  • Mengandungi banyak kandungan antioksidan polifenol, seperti pigmen antosianin.
  • Antosianin mengurangkan risiko serangan penyakit jantung dan mencegah proses penuaan. Rasanya yang masam menandakan kandungan vitamin C yang cukup tinggi di dalamnya yang dapat meningkatkan antibodi tubuh.
  • Selain Vitamin C Raspberry juga mengandungi serat, Vitamin B1, B2 & B3, Mangan, Asid folik dan Zat besi.
  • Raspberry berkhasiat sebagai pencuci perut yang ringan dan mengatasi masalah pencernaan. Raspberry bermanfaat untuk masalah haid kerana paras phytoestrogennya tinggi sehingga membantu mengatasi siklus haid yang tidak menentu, PMS, dan masalah menopause.
  • Raspberry adalah salah satu buah yang cukup bagus untuk diambil oleh mereka yang menderita penyakit diabetes.
  • Kandungan Adinopectin yang dikeluarkan dari buah membantu mengawal kadar gula dalam darah.

 

Habbatus Sauda

  • Membantu mengeluarkan asid urik dari badan dan mengelakkan dari terkena penyakit gout. Mengurangkan kesukaran pernafasan dan serangan Asthma dan memberi manfaat dalam rawatan serangan yang terjadi ke atas pembuluh udara (bronchitis).
  • Ia juga dapat menyembuhkan selsema.
  • Ia boleh merendahkan tekanan darah.
  • Bahan “Nigellon” dalam Habbatus Sauda dapat mengurangkan pengeluaran bahan “Histamine” dan bahan-bahan yang menyebabkan kejadian alahan (allergic).
  • Mempunyai kesan yang kuat ke atas pertambahan kelancaran pengeluaran susu pada ibu. Meningkatkan sistem kekebalan supaya dapat membunuh kuman-kuman (bacteria), virus atau sel-sel barah supaya dapat mengelakkan tubuh dari dijangkiti penyakit-penyakit. 
  • Kencing Manis – mengurangkan tahap kandungan gula di dalam darah. 
  • Rheumatisme.

 

Gam Arab (Arabic Gum)

  • Sangat baik untuk kekuatan dan keseimbangan bakteria baik dalam usus.
  • Mengurangkan risiko jangkitan usus.
  • Meningkatkan hormon darah yang mengurangkan rasa lapar.
  • Meningkatkan penyerapan kalsium yang membawa kepada kepadatan dan kekuatan tulang. Merawat penyakit kencing manis, darah tinggi, buasir, gout dan masalah asid urik berlebihan.

 

Vitamin C

  • Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.
  • Melicinkan dan mencerahkan kulit.
  • Kulit lebih bersinar.
  • Melembapkan dan menegangkan kulit.
  • Menghilangkan demam selsema.
  • Mengatasi masalah resdung.
  • Makanan yang kaya Vitamin C boleh merendahkan paras insulin, disamping menyimpan gula dan menukarkannya kepada lemak, insulin juga digunakan sebagai bahan bakar untuk kurangkan berat badan.
  • Pesakit diabetes boleh mendapat manfaat dari Vitamin C kerana Vitamin C mengawal paras gula dan mengurangkan risiko diabetes dan memulihkan simptom sedia ada.
  • Makan Vitamin C boleh menghalang glukosa dalam sel badan dan mengawal komplikasi diabetes.

 

Nano Centa bukan sahaja untuk kecantikan wajah tetapi juga teramat baik untuk merawat masalah kesihatan wanita terutamanya.

 

NANO CENTA amat sesuai untuk anda yang ada masalah seperti berikut:

  • Kekurangan susu badan.
  • Masalah gout
  • Masalah kulit kering, kusam, jerawat, jeragat
  • Masalah haid
  • Masalah Cyst, Fibroid
  • Masalah tumit dan kulit kaki
  • Masalah Lenguh-lenguh dan kebas bahagian tubuh
  • Masalah bau badan
  • Masalah semput, lemah, kurang bertenaga dan cepat letih.

‚Äč

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

 

 

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

Testimoni Nano Centa

 

Cara minum Nano Centa

1) Sebaiknya diamalkan sebelum mengambil sarapan (semasa perut kosong untuk memaksimumkan daya penyerapan). 
2) Rasanya paling sedap diminum bersama air sejuk . Jika nak minum dengan air masak pun boleh juga. 
3) Diambil 1x sehari.

 

Harga sekotak Nano Centa RM200 je per box utk 20 sachets.. 1 sachets 20gm.. 

Promosi: Beli 2 kotak Nano Centa pada harga RM381.60, dan secara automatik layak menjadi ahli.

 

Abam Nas

017-5710071

Kiss Kiss Matte Lipstick by Rashwealth

Kiss kiss matte lipstick

 

Memperkenalkan Kiss Kiss Matte Lipstick by Rashwealth. Kiss Kiss Matte lipstick diperkayakan dengan Argan Oil, Vitamin E dan Shea Butter. Argan Oil, Vitamin E dan Shea Butter berfungsi untuk merawat bibir yang merekah, kering dan rosak.

 

Kiss kis matte lipstick

Kelebihan Kiss Kiss Matte lipstick 

Kebanyakan Lipstick Matte di pasaran tak tahan lama dan ada juga yang akan mengeringkan bibir. Kelebihan Kiss Kiss Matte lipstick ialah ianya lebih tahan lama, tak mengeringkan bibir malah dapat merawat bibir korang. Kiss Kiss Matte lipstick didatangkan dengan 6 kaler yang menarik iaitu Natural, Nude, Toffees, Chilli Garnet dan Berry.

 

Kiss kiss matte lipstick

Harga Kiss Kiss Matte Lipstick

Harga Kiss Kiss Matte Lipstick  cuma RM45 je. So korang boleh la pilih warna yang korang suka dan sesuai dengan bibir korang ye. Untuk maklumat lanjut korang boleh whatsapp nombor kat bawah ni. Nanti staff Abam akan bantu korang.

 

Abam Nas

017-5710071