Skip to main content

Cara minum GC Tea

Cara minum GC Tea

Korang dah beli GC Tea tapi tak tau cara minum GC Tea? Or baru nak tau pasal GC Tea? Meh Abam Nas nak guide sikit. Dalam sekotak GC Tea ada 60 uncang dan untuk kegunaan 2 bulan. 1 hari guna 1 uncang je. Uolls ada 2 pilihan, samada nak rendam dalam 1 tumbler besar atau just rendam bila uolls nak minum coz GC Tea ni pekat. 

 

Pastikan uolls rendam dengan air panas tau, macam kita bancuh teh tu. Pastu jangan pandai-pandai tambah gula pulak. Coz dalam tu dah ada stevia. Confirm manis, malah lebih manis dari gula. Kiranya stevia ni sebagai pengganti gula.Tapi jangan risau coz stevia ni tak memudaratkan.

 

Ramai yang dah tau kebaikan stevia. Sebab tu ramai yang mengeluarkan produk berasaskan stevia. Untuk pengetahuan uolls juga, GC Tea boleh dijadikan sebagai minuman harian bagi mengelakkan kita mengambil minuman manis. Sepertimana yang kita tahu minuman manis boleh meningkatkan gula dalam darah kita.

 

Dalam proses menurunkan kandungan gula ni ada baiknya uolls jangan ambil makanan atau minuman yang mengandungi gula. Nak sihat kene la tahan sikit nafsu tu kan. Dah sihat nanti boleh la amik sikit-sikit kan, asalkan jangan melampau.  

 

Kalau stok GC Tea uolls dah habis jangan lupa order dengan Abam Nas ye. Sebelum pi amik HP uolls dulu, pastu save no Abam Nas ni 017-5710071. Bukan apa nanti senang nak order coz no dah ada dalam HP, tak payah lagi nak tercari-cari bila memerlukan nanti. Kalau nak lebih master lagi pasal produk ni boleh la baca artikel Abam Nas yang terdahulu iaitu GC Tea – Ubat kencing manis.

 

Okbai.

 

Abam Nas

017-5710071

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge