Skip to main content

Anti-Cellulite Mousse with Alpha Lipid Colostrum

Anti-Cellulite with Alpha Lipid Colostrum

Selulit memang sesuatu yang memang amat tak disukai oleh wanita. Selulit yang timbul di bahagian lengan dan peha memang amat merimaskan wanita. Tambahan pula selulit susah nak dihapuskan. Oleh sebab tu NZ New Image Sdn. Bhd. memperkenalkan New Image Anti-Cellulite Mousse with Alpha Lipid Colostrum yang berfungsi untuk membuang selulit. Best tak? Lega la korang dah jumpa penyelesaian kepada masalah korang.

 

Lagi satu, ia bukan untuk selulit je malah boleh kecikkan perut, kulit jadi firm dan anjal, boleh hilangkkan urat yang timbul di kaki dan kulit jadi cerah & gebu.

 

Untuk info korang, New Image Anti-Cellulite ni adalah teknologi terkini dari Korea ditambah pula dengan formula Alpha Lipid Colostrum yang terkenal tu. 

 

Buat masa ni stok pengenalan hanya ada 5,000 unit je. Hanya untuk yang terawal je. Sape cepat dia dapat. Jom grab sekarang.

 

Kalau korang berminat boleh la whatsapp Abam ye.

 

Abam Nas

017-5710071

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge