Skip to main content

Testimoni GC Tea

Testimoni GC Tea

Semakin hari semakin ramai yang mengenali GC Tea kerana keberkesananya membantu menurunkan kandungan gula dalam darah bagi pesakit kencing manis (diabetes) dan menurunkan berat badan. Semakin hari semakin banyak testimoni GC Tea yang berjaya dikumpulkan hasil dari perkongsian dari pengguna-pengguna GC Tea sendiri.

 

Harga GC Tea yang murah dan mudah diamalkan juga menjadi salah satu sebab ianya mendapat sambutan daripada pengguna. Kalau uolls berhajat nak menurunkan gula dalam darah atau nak turunkan berat badan boleh la cuba GC Tea ni ye.

 

Tak salah mencuba, tak cuba mana tahu kan. Sebenarnya banyak testimoni yang kami kumpul. InsyaAllah kami akan update dari semasa ke semasa. Jom tengok testimoni dulu.

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

Kalau uolls minat nak try GC Tea boleh la calling calling Abam Nas ye. Abam Nas bagi FREE konsultasi untuk uolls. Maklumat lanjut korang boleh whatsapp Abam Nas. Maklumat penuh GC Tea boleh tengok kat artikel ni ye GC Tea baik untuk kencing manis.

 

Abam Nas

017-5710071

 

 

GC Tea baik untuk kencing manis

gc tea

Hari ni Abam Nas nak share sikit produk yang sedang hangat diperkatakan sekarang iaitu GC Tea. Ia mengandungi 100 peratus bahan herba semulajadi dengan pendekatan untuk menyekat lemak dan penyerapan gula yang berlebihan serta menguatkan sistem penghadaman. GC Tea sesuai untuk kencing manis, darah tinggi dan membantu menurunkan berat badan.

 

GC Tea mengandungi herba yang mempunyai "bukti saintifik terbaik" mengikut apa yang dirumuskan oleh National Library of Medicine (NLM) dan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH). Antara bahan utamanya ialah:

 

  • Teh hijau – mengandungi EGCG yang kaya antiokisda. Blok tindakan enzim yang dikenali sebagai alfa-amilase berupaya memecah karbohidrat kepada gula ringkas yang membentuk tenaga untuk digunakan oleh tubuh badan. Selain itu, teh hijau juga terkenal dengan kelebihannya untuk meningkatkan metabolisme badan serta mempercepatkan proses penghadaman supaya lemak-lemak tidak dapat terkumpul. Juga berupaya mengawal dan merendahkan tahap kolesterol dan anti-kanser.
  • Gymnema sylvestre – Herba yang amat dikenali sebagai "Wonder Herb For Diabetics" atau pemusnah gula.  Asid Gymnemic mengisi lokasi reseptor pada selera kita dengan menghalang rasa manis makanan sekali gus membendung keinginan 'ketagihan' gula dan selera makan. Membantu menghalang pengaktifan dan penyerapan molekul gula berlebihan dalam makanan. Selain itu, ia juga didapati mampu menggalakkan perembesan insulin dari kalenjar pankreas serta menghalang penyerapan gula di usus. Ini akan merendahkah paras gula/ glukos dalam darah. 
  • Mulberry – berupaya mengimbangi kandungan gula dalam darah serta sebagai penyerap karbohidrat yang baik serta membantu mengurangkan berat badan. Juga kaya sebagai ejen antioksida.
  • Rooibos – aspalathin senyawa aktif merangsang pankreas beta-sel merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga.
  • Stevia – Menurut beberapa kajian, stevia sangat bermanfaat dalam mengawal paras gula dalam darah dan meningkatkan fungsi pankreas.

 

Khasiat GC Tea

Diantara khasiat GC Tea ialah:

  • Mengelakkan pengambilan gula berlebihan dalam makanan dan minuman seharian.
  • Mengurangkan risiko penyakit dan bahaya kencing manis.
  • Mengawal tahap glukosa darah.
  • Mengawal dan mengatasi masalah berat badan.
  • Membantu mengatasi mengatasi masalah berkaitan usus seperti sembelit.
  • Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.
  • Mengurangkan risiko kegemukan.

 

Testimoni GC Tea pesakit kencing manis

Kat bawah ni Abam Nas share sikit Testimoni GC Tea pesakit kencing manis. Nanti dari semasa ke semasa Abam Nas akan update lebih banyak testimoni-testimoni lain ye. Buat masa ni, ini je lah yang sempat di update.

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Testimoni GC Tea

 

Cara minum GC Tea

Cara minum GC Tea mudah je. Bancuh 1 uncang GC Tea ke dalam 1 jag besar ataupun boleh juga direndam kedalam cawan atau gelas apabila nak diminum. Untuk makluman GC Tea ni boleh direndam 3 kali coz teh ni pekat. Boleh diminum sebelum makan atau dijadikan minuman harian. Boleh diminum panas atau suam.

 

Harga GC Tea

Harga GC Tea ni memang murah dan amat berbaloi-baloi dengan manfaat yang kita dapat. Sekotak Cuma RM150 je n cukup untuk 2 bulan. Sekotak ni ada 60 uncang tau. Kalau korang minat Abam boleh bagi FREE Postage.

 

GC Tea adalah amat sesuai untuk anda yang inginkan penawar alternatif berkesan untuk membantu mengawal kandungan gula dalam darah bagi pesakit kencing manis. Bagaimana pun hasilnya adalah berbeza serta bergantung kepada tahap kesihatan individu. InsyaAllah GC Tea adalah penawar kencing manis yang terbaik untuk anda. Cubalah.

 

Kalau uolls minat nak try GC Tea boleh la calling calling Abam Nas ye. Abam Nas bagi FREE konsultasi untuk uolls. Maklumat lanjut korang boleh whatsapp Abam Nas.

 

Abam Nas

017-5710071